NL FR
0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

sac a dos eastpak

eastpak
De iconische Eastpak rugzak wordt constant heruitgevonden. Heb jij de nieuwe Floid, Out Of Office en Tutor rugzakken al gezien?
Ik ontdek

Stones and Bones

Boekentas 2 Compartimenten Lily Boys Stones and bones Rood boys B
+1
STONES AND BONES
38cm - 0,9 kg - 15 liter
7995
Boekentas 2 Compartimenten Lily Girls Stones and bones girls G
+2
STONES AND BONES
38cm - 0,9 kg - 15 liter
7995
Rugzak Aspen 2.0 Girls Stones and bones Blauw girls G
STONES AND BONES
48cm - 0,8 kg - 25 liter
6995

Actualiteit

De juiste schooltas kiezen

De juiste schooltas voor uw kind selecteren is niet altijd even makkelijk. Kiest men best een boekentas, of is een rugzak toch beter? Met of zonder wieltjes en verstelbaar handvat? En welk formaat is ideaal? 

Het is vooral belangrijk om het formaat en gewicht van een potentiële schooltas in het achterhoofd te houden. Hoe lichter de schooltas, hoe minder de rug van uw kind belast zal worden. Schooltassen met wieltjes zijn natuurlijk een stuk zwaarder, maar rollen simpelweg uw kind achterna zonder hun nek of rug te forceren.

De favoriet van vele ouders én kinderen? Dat moet Cameleon wel zijn! Dit vrolijke merk is exclusief te verkrijgen bij Edisac, en de prijs-kwaliteitsverhouding zit altijd goed. Vooral de 'Vintage' collectie is dit jaar topfavoriet!

Ook voor de jeugd hebben we een ruime keuze aan schooltassen. Zo hebben we rugzakken van Dakine, Eastpak, Herschel, Rip Curl en Superdry. Ook rugzakken met een speciaal compartiment voor uw laptop vindt u bij ons.