NL FR
0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

cartable cameleon

cameleon
Van Vintage Pin’s tot tal van prints in de Rétro collectie: profiteer van mooie kortingen op de schooltassen van Caméléon.
Ik profiteer

Stones and Bones

Boekentas 2 Compartimenten Lily Boys Stones and bones Blauw boys B
+4
STONES AND BONES
38cm - 0,9 kg - 13,4 liter
9495
7600
Boekentas 2 Compartimenten Stones and bones Blauw boys B
STONES AND BONES
41cm - 1,2 kg - 18 liter
10995
8800
Mini Rugzak Laurel Boys Stones and bones Blauw boys B
+5
STONES AND BONES
31cm - 0,4 kg - 8 liter
5495
4400
Boekentas 2 Compartimenten Lily Girls Stones and bones Blauw girls G
+3
STONES AND BONES
38cm - 0,9 kg - 15 liter
8495
5950

Actualiteit

De juiste schooltas kiezen

De juiste schooltas voor uw kind selecteren is niet altijd even makkelijk. Kiest men best een boekentas, of is een rugzak toch beter? Met of zonder wieltjes en verstelbaar handvat? En welk formaat is ideaal? 

Het is vooral belangrijk om het formaat en gewicht van een potentiële schooltas in het achterhoofd te houden. Hoe lichter de schooltas, hoe minder de rug van uw kind belast zal worden. Schooltassen met wieltjes zijn natuurlijk een stuk zwaarder, maar rollen simpelweg uw kind achterna zonder hun nek of rug te forceren.

De favoriet van vele ouders én kinderen? Dat moet Cameleon wel zijn! Dit vrolijke merk is exclusief te verkrijgen bij Edisac, en de prijs-kwaliteitsverhouding zit altijd goed. Vooral de 'Vintage' collectie is dit jaar topfavoriet!

Ook voor de jeugd hebben we een ruime keuze aan schooltassen. Zo hebben we rugzakken van Dakine, Eastpak, Herschel, Rip Curl en Superdry. Ook rugzakken met een speciaal compartiment voor uw laptop vindt u bij ons.