NL FR
0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

porte documents paulmarius

TAS IN DE SPOTLIGHT
Bezorg je professionele outfit een stijlvolle touch met deze zilverkleurige Dandy tas van Paul Marius.

Ik ontdek

cluse

cluse
Dankzij hun stijlvol design en zacht kleurenpalet zijn de rugzakken van Cluse een perfecte keuze voor urban professionals.
Ik ontdek

Longchamp: de Boxford lijn

Actualiteit

De beste business tas

Voor een professionele verplaatsing in stijl én comfort is een pilotenkoffer op wieltjes de beste keuze. Makkelijk hanteerbaar én met een stijlvolle look, iets wat voldoet aan de noden van de hedendaagse business man. Ook lederen aktetassen zorgen voor het nodige cachet, en onze selectie zakelijke tassen hebben allemaal een praktische indeling: ruimte voor werkdocumenten, een laptop en een handige (afneembare) schouderriem.

Momenteel zijn ook de vintage business tassen van Burkely en Basilic Pepper erg in trek! Deze merken werken met onbehandeld en verweerd leder, wat de tassen een karaktervolle uitstraling geeft. De vele handige opbergvakjes zijn ook een pluspunt.

Ook het business assortiment van Etrier is zeker een kijkje waard. De lederen tassen van dit Franse merk ogen modern en verfijnd, en zijn perfect uitgerust voor de hedendaagse zakenman. Vooral de Manhattan lijn en iets klassiekere Flandres collectie zijn erg populair.