NL FR
0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

porte documents tommy hilfiger

DEZE WEEK POPULAIR
Deze multifunctionele laptoptas met casual-chic uitstraling van Tommy Hilfiger is perfect voor de moderne business man.

Ik ontdek

etrier

wouf
De functionele laptop sleeves van WOUF zijn beschikbaar in tal van kleurrijke prints. Beschikbaar voor 13” en 15” laptops.
Ik ontdek

Longchamp: de Boxford lijn

Actualiteit

De beste business tas

Voor een professionele verplaatsing in stijl én comfort is een pilotenkoffer op wieltjes de beste keuze. Makkelijk hanteerbaar én met een stijlvolle look, iets wat voldoet aan de noden van de hedendaagse business man. Ook lederen aktetassen zorgen voor het nodige cachet, en onze selectie zakelijke tassen hebben allemaal een praktische indeling: ruimte voor werkdocumenten, een laptop en een handige (afneembare) schouderriem.

Momenteel zijn ook de vintage business tassen van Burkely en Basilic Pepper erg in trek! Deze merken werken met onbehandeld en verweerd leder, wat de tassen een karaktervolle uitstraling geeft. De vele handige opbergvakjes zijn ook een pluspunt.

Ook het business assortiment van Etrier is zeker een kijkje waard. De lederen tassen van dit Franse merk ogen modern en verfijnd, en zijn perfect uitgerust voor de hedendaagse zakenman. Vooral de Manhattan lijn en iets klassiekere Flandres collectie zijn erg populair.